Frustasjon to the max

Uansett søren jeg gjør så kommer jeg meg ikke til Tromsø eller Kirkenes. Har klart å skrape sammen en tusenlapp. Men det er ikke nok. Siden ingen vil ha meg boende hos seg (mtp at ingen har plass at the moment), så må jeg jo finne på noe. Ugh. Er nesten så jeg vurderer å selge noe dyrt. En ipad eller den andre telefonen. 😛 Men den gang ei. Dropper å dra hjem for denne gangen.


Stemor og June har da hjulpet litt. ❤ Og to andre. Men de legger jeg ikke ut navn på her. Tusen takk!! De små beløpene drar mer enn de store (som jeg uansett ikke hadde klart å ta i mot, sender bare slikt i retur x) Men nå er alle blakke også da. Så skal heller bruke tusenlappen min på mat. Norwegian har fly hjem for 500 lappen om det skulle være krise, så det er nå greit. 

Det er nå jeg kan sitte og angre på at jeg ikke gravde ned egenkaptialen i hagen framfor å reise verden rundt og drikke tequila. 😛 Smart choice! Satt litt på spissen da, men… Ser for meg at alle ser for seg et bilde av en full Aggis på en øde øy med hola hola hatten på hodet og tequila i hånda! 

Men gjort er gjort. Ung og dum, som de sier. Ikke at det hadde vært så lurt å bruke den på å reise hjem heller, men nå er det jo et spesielt tilfelle. Ikke at det er spesielt fristende å sitte på Thon hotell i en uke (etter å ha tilbrakt jula og diverse andre anledninger der) – men maten er god da. Også er det en trigger å drive og fly inn og ut av det sykehuset. Sist mamma havna på sykehus så holdt jeg på å gå i knestående utfor narvesen. Uff!


Ble kreativ her en dag og klinte blåfarge i håret! Heldigvis er det bare slik farge som ikke skader håret. Når fargene mine fader, så farger jeg bare over med en sterkere farge imens det vokser ut igjen etter at jeg klipte det. 🙂 Men jeg må si at det frister veldig å bleke etterveksten og hive en mørkere blåfarge i den, så blir det en ombré! Eller bare bli blond. Men håret er så tynt og frynsete at det er håpløst. 


Takk og pris for Donalovehair sine real human hair parykker! De sitter så godt, og er myke.


Også kan man endre farge så ofte man vil! Er ganske genialt. 🙂 Jeg har flere som er syntetiske, og de ser ganske lurvete ut i forhold. Men ja, jeg kan anbefale syntetiske til kort bruk og med pent vedlikehold. Ellers ville jeg lagt mer penger i en ekte parykk. De tilbyr både front lace og full lace.


Denne er syntetisk! Åh, vil gjerne ha akkurat den i real human hair. Men de sliter med å holde på slike krøller.

Prøver å holde meg opptatt imens jeg venter på telefon fra Tromsø/pappa/Hege. Mamma snakket bare om snøværet, og det var ikke så interessant. Marius påsto at jeg hadde sagt  «alle er døde» i søvnet i natt. 😛 Grøss. Må slutte å se på film før jeg legger meg. Heldigvis finnes det sterke armer å ligge i om natten når jeg drømmer om vampyrer og døden, eller sorte katter som biter meg i leggen (det var en horrbel drøm!) 😛

Nei.. nå skal jeg ta kvelden snart. Begynner å dra på åra. 

 

2 kommentarer om “Frustasjon to the max

  1. Sett opp en paypal donation button på sia di da vel, kjenner flere som gjør det og så ramler det inn et par kroner i ny og ne. Lykke til med alt det kjipe i den andre posten forresten, luftklem hvis du vil ha

    Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.