Et innlegg om ingenting

Jeg tror bloggen min er klikka, for appen fryser. Og lysene blinker her, er sikkert invadert av demoner. 😛 Sånn går det når man er blodfan av Supernatural. Alt som blinker og skurrer betyr enten demoner eller spøkelser. Marius er overbevist om at det er innbruddstyver hver gang, men det er aldri noen av oss som har rett. I natt fikk jeg noia av noen lyder, og trakk opp stigen som sto mot verandaen. Vi har jo en vanvittig alarm med lyd som kan vekke en gråstein i dvale, og kodelås. Da bør en føle seg sikker. Kommer det noen opp husveggen på stige for å stjele TV’en din, så kan du alltids bare dytte dem ned igjen med piasavakosten. Hahaha. 😂

~
Jeg har hatt en skikkelig gøy helg! Er helt ødelagt i lårene etter 15 minutt på trampoline. Det er år og dager siden jeg solgte min, som forresten ikke hadde nett – slik at man ble ufrivillig trent til å jobbe som stuntman. Men ingenting slår trippel salto over hodet på Celine (ponni), som bråbremset på grusen i femte gir. Og enda hadde jeg tøylene i hånda når bakken mottok meg med et smell. Gærn. Men ingenting slår en intens time på Louidor (hest), det er verre en trampoline og beinøkt. Man må bokstavelig talt krabbe ut av senga. Hesten er nesten to meter høy og sikkert like lang. 😛


Men helga har vært gøy! Roadtrip og milkshake, veps og godt vær. Er sikker på at det er giant Hornet år, for vepsen er like lang som lillefingeren min. Store beist som høres ut som en gressklipper. Det var en på toget, og jeg flykta fra vogna. Jeg har ikke bilde av vepsen, men har bilder av annet dyreliv! Edderkoppen jeg tok bilde av poster jeg ikke, for da regner jeg med at jeg får noen stygge meldinger, haha. Jeg har fobi selv, men måtte ta bilde. Den var ute, så det var okei. 😛

Var i dyrebutikken. Synes ikke noe om slikt dyrehold. Men de er jo selvfølgelig fine. Dyr er vakre, mye finere enn mennesker (er jeg alene om den oppfatningen?) De hamsterne dreiv på med en liten kjærleik, og jeg ble helt mo i knærne. Jeg kan ikke si jeg har møtt et menneske som har fått meg til å stå der å glise og bare «dikke dikke helenussan åååååh.»  Kanskje Andy Biersack og babyer, men that’s it.

Men det var godt å komme hjem til senga mi og pcen, selvfølgelig. Man blir sliten av å være borte. I tillegg har jeg «rød uke», og det gjør meg rimelig gretten. 😛 Rød uke er egentlig et genialt uttrykk for mensen, for da burde man egentlig fått fri fra alt og muligheten til å meske seg med alskens godis. Nesten så jeg vurderer å toge til Oslo for en spesiell type sjokolade, liksom. Gjøvik burde få Yummy Heaven.


Også har jeg fått unicorn rainbow ish hår, visstnok. Har hatt nesten alle farger, men ikke denne komboen. Neste gang blir det lime.


Bad kitty, som de sier i Monstercat! 25 år med rosa og blått hår, det må til. Men hva har man egentlig å tape? Det er bare hår. Og det  finnes ingen regler for hvordan en skal eller burde se ut, spør du meg. 🙂 Burde egentlig skrive et innlegg om hår, og poste diverse bilder av kule farger.

Ellers har jeg ikke så mye å komme med, det har ikke skjedd stort. Har tørka støv av pcen (glasskabinett vettu, blir fort et tykt lag med støv) og prøvd å skrive noe her inne. Har ikke klart å komme med noe konstruktivt, så har egentlig bare latt være. Alt jeg har skrevet har vært «feil», «teit» eller «dumt.» Det jeg skriver til meg selv er passordbeskyttet, men det går snart i søpla. Intenting godt kommer ut av sinte innlegg om PMS-relaterte bagateller. 😛 Også har jeg selvfølelig klart å skaffe meg noen flere fiender i kommentarfeltet til diverse mennesker/medier. Alt er som vanlig, med andre ord! Det er en grunn til at TV2, Nettavisen og VG er fjernet fra feeden min på Facebook. Havner i voldsomme diskusjoner der telefonen går i veggen. 😛


Dette her for eksempel. Ler så jeg griner. Det gjør garantert ikke det seriøse mennesket som fikk kommentarene. Hehehe. Folk synes jeg er teit, men det bryr jeg meg fint lite om. Hvis ikke andre synes du er morsom, så holder det med at en selv synes det!

Galgenhumor er jeg ihverfall vokst opp med. Jeg har alltid fått høre at det er viktig å stå for det man mener og sier, og ikke minst ha egenskapen til å le av seg selv, spesielt når en har gjort noe dumt! Ikke la andre komme under huden på en, og selvfølgelig ta konsekvensene når du stikker nesa fram. Hvis du tråkker noen på tærne, da kan man selvfølgelig løse det med litt humor og en god unskyldning (som regel, med mindre du har såret noen så hardt at de rett og slett synes du er et ufyselig menneske – det har jeg opplevd etter å ha plumpet ut med enkelte utsagn på veggen min som kanskje burde vært formulert annerledes.) 😛

Men ja. Dette ble et kjedelig innlegg. Men nå har jeg sendt ut et røyksignal, og folk vet at jeg lever. Det får holde for denne uka. 😛

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.