Bitchin

Soooo fucking tired of this bullshit. Det er sånne typiske dager der du bare går å legger deg igjen. Men så kommer jeg jo på at andre har det mye jævligere. Om de våkner (og i det hele tatt har fått sove), så er det ikke sikkert de har et sted å «legge seg igjen» om de har en dårlig dag. Jeg er på besøk.. egentlig bare for å komme vekk i fra Gjøvik. Jeg er bare så lei den plassen! Og dere tenker kanskje at jeg ikke har gitt det en sjanse… jo, vel, jeg har jo prøvd. Og jeg er kanskje ikke den flinkeste til å ta i mot tilbud når jeg er mye syk og lei. Og da er det jo ikke mye helsevesnet kan gjøre sånn egentlig. Men alt står ikke bare på meg. Så dette blir kanskje et klageinnlegg, men hvis du har noe i mot det – ikke les!

Men legenkontoret mitt og systemet her er på trynet. Om ikke legen min er der, så fåe jeg altså ikke noe hjelp. Da havner jeg hos legevakta som igjen frustrert prøver å ringe legekontoret, og er det krise på man altså ringe 113, for at de skal si at du skal ringe legevakta igjen som igjen sier at en må ringe legekontoret. Har skrevet om dette før. Men i dag fikk jeg hun der frekke kjerringa (no offence, men jeg har jo ikke gjort henne noe??) på telefonen som sa at de ikke kunne hjelpe meg. Det høres kanskje litt absurd ut, men hva skal man da gjøre?? Det nytter jo ikke kjefte, man må bare være hyggelig. Og legevakta har ikke folk på. Så da ender det opp med at jeg må på legevakta etter 3 her jeg er nå, og de vil ihvertfall ikke hjelpe da det er «fastlegen sitt ansvar.» Jeg er så provosert. En av problemene er at her nede får man ikke CT om man er redd MR, fordi strålingen er så stor. Okei??? Jeg ser den, men jeg har tatt CT før, hjemme. Og det var ingen problem. Her nede er det gørrlange ventetider og man skal altså bare gå rundt å ha det vondt. Det er på trynet.

Jeg forklarte at jeg absolutt ikke kommer meg inn i noe MR, og her blir jo alle sure om du nevner at du må ha mer enn en «liten dose beroligende.» «Ja, mer enn dette er jo uforsvarlig.» Akkurat. Det taes ikke hensyn til at det absolutt ikke hjelper når man har klaus og er pissredd. Hadde det vært på UNN så hadde man fått noe dritt sprøyta inn i årene og blitt strappa fast for å halveis sove der inne, i MR’n altså. Jeg har så klaus, ikke faen om jeg går inn der. Verre en fly. Hvorfor kan de ikke ta hensyn til det? Og svaret jeg fikk var bare «ok.» Ingen løsning. Ingenting. Legen min er super, men hun har alt for mye å gjøre og man må nesten bare forte seg når man er der på time. Og jeg tror ikke noen andre leger er så mye bedre, da det er fryktelig dårlige tilbakemeldinger.


Åh. Men andre igjen får ikke legehjelp og dør, eller har ikke råd. Så vi er heldige her i Norge. Men synes det er latterlig dårlig på Gjøvik. De er flinke på legevakten, men legekontoret mitt kunne ihvertfall vært litt hyggeligere og behjelpsomme. Det virker som de tror jeg lyver?? Skjønner det ikke altså. Jaja. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Våkna av kaving i senga. Og en mygg har holdt meg våken. Også ble det lyst. Vel, døgnet er ihvertfall ikke snudd selv om jeg knapt har sovet.

Men dette er basically bare klaging. Besøket (som jeg er hos) sover, og jeg har bare lyst til å hive telefonen i veggen. Men det funker jo ikke. Dessverre. Er bare å ta seg sammen. Få spist noe så blodsukkeret blir stabilt, kanskje humøret kommer seg. Men ja, jeg trives ikke på Gjøvik. Bestekompisen min flytter mest sannsynligvis derifra, og jeg kommer til å savne han enormt.

Kan flytte til månen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: