I prefer not getting murdered, thank you very much

Pride har såvidt startet, og vi er i Oslo. Whop whop. Nei, overskriften har ingenting med innlegget å gjøre. Jeg var bare lite kreativ. Men ja, jeg skal være i Oslo til tirsdags kveld, også kommer jeg tilbake fredag.

Fredagen og lørdagen har vært awesome, enda jeg var rimelig redusert. Natten og dagen i dag har vært rimelig meh (skal man ikke bli mindre fyllesyk, ikke mer??), såå.. nå skal jeg ta meg ti glass vin. Sommerkroppen må repareres, haha.

Også skal jeg trekke med meg selskapet ut å spise. Hvis jeg ikke bare blir så full at jeg ender opp på Karl Johan for mer vin. Hjemme i Kirkenes havner man som regel opp i grøfta.. i Oslo havner man på gata (hahah, vet ikke om alle «tok» den?) eller i Akerselva. Død. Så alle; reduser alkoholinntaket. Det er ikke sunt. Skål!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.