Those little things

Det er de små tingene. De tingene du sier. Gjør. Når du ber meg trekke opp genseren din fordi du skal vaske henderne. Når du sier «ja, der har du allerede vært» når jeg har løpt inn på soverommet og satt i fra meg veska mi. Når du sovnet på brystet mitt, og det var 20 minusgrader ute. Vi skulle gå ut å spise, men vi måtte bare hvile. Vi ble varme. 

De små tingene. Når du puster med meg, og sier at alt kommer til å bli bra. Når jeg sitter på fanget ditt og du klager over hvor spiss jeg er i rumpa. Haha. Når du overfaller meg med både armer og ben, og knyter meg fast i et fast grep. Når du går hit og dit bare for å finne meg en pølse i brød. Når såpa mi minner meg om deg, og du kan lukte på den når jeg ikke er der. 

Når du gir meg noe jeg kan holde fast i. Noe som er deg. Noe jeg kan holde i hver dag, selv når ting er tungt. Når du er med meg selv om du er langt unna.

Når vi satt i gamma og så på vinterstormen utfor. De gangene du spruter vann i ansiktet på meg og ler. Når du holder rundt meg en hel natt, og vi bare sover slik. Når jeg ikke trenger noe annet enn deg. Når det er bare meg og deg, og verden utenfor ikke eksisterer. Den gangen du holdt rundt meg og sa «ja, da er det vel oss da.» Å se det barnslige smilet ditt når du ser meg igjen, eller er glad for noe så lite. Når vi krangler om hvordan vi skal holde hender.

«Hei gorgeous.» «Jeg gir deg aldri opp, tiger.»

De små tingene. Hvor ble de av? Kommer vi aldri til å oppleve de igjen? Du er en av grunnene til at jeg ikke reiser hjem, for da er jeg så langt unna. Jeg venter bare på at du skal si «kom hit.» Det er bare en ønskedrøm. 

Over og ut?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: