Finnmarkstur 

(Jeg og Kai har kjørt Oslo-Kirkenes.)

Det å være hjemme på ferie er greit nok. Men mangelen på privatliv gjør meg homicidal. 😛 På en humoristisk (sort) måte. Vi tok med oss telt fordi vi opprinnelig hadde tenkt å sove i hagen, men mamma fikk rydda ut av det rommet jeg alltid har sovet på i dette huset, uavhengig av hvem i familien som nå har eid det til forskjellige tidspunkt. Det føles ikke ut som mitt rom. Men ja ja, jeg og Kai (kompisen jeg har kjørt til Finnmark med) får plass. Vi er ute store deler av dagen, og hver gang jeg kommer hjem – så kjenner jeg pms’en (you don’t know what that is? Google it) kicke inn ekstra. 😛

Jeg må jo være hyggelig. Jeg prøver å ikke glefse fordi jeg sover dårlig og har ørepropper på meg om natten. Og fordi mamma spiste opp kaka mi. Mamma lar oss bo her. Hun kjøper mat. Det er ikke synd i meg. Men allikevel. Det minner meg om stakkarslig ungdom som trekkes med til svenskekysten i stappfulle campingbiler og stasjonsvogner hver sommer. Ufrivillig. Sommer etter sommer, helt til de blir 18 og kan dra med vennegjenen på fylletur til syden. All creds til de som holder seg unna klamydia både på svenskekysten og i syden, forresten! 😛 Og til de som drar på venninntur til London, Roma eller backpacker India. You go girls.

Jeg kjenner at jeg savner egentlig ikke hjem til østlandet heller. Jeg savner egentlig ikke et eneste sted. Jeg vil ha lykkepiller som ikke gjør meg tjukk, det vil jeg ha. Lykkepiller som gjør meg slank, lykkelig og kreativ. Ha ha ha. 😛 Livet er for kort til å klage, sier dem.

Har vært så lite hjemme vinter at jeg ikke har fått med meg at mamma har fått opp denne.

Eller at «denne» her har vokst opp!

Jeg kjøpte meg oppblåsbar stol. Lurer på om jeg skal ta den med til grensen og sitte ved bålet med den der. Poff. Neida. Jeg sitter på bakken. Og jeg har noe så klisjé som en rosa campingstol. Selvfølgelig handla i Sverige.

Også skal jeg være for god til å legge ut bilder av meg selv med rosa hår på Facebook fordi jeg vil framstå som naturlig. Og voksen. Egentlig er jeg et barn. Håret er rosa, stolen er rosa. Genseren er rosa. Egentlig alt. Selv om lilla og turkis egentlig er favoritten.  Jeg er et lite barn i en voksen kropp, helt ærlig. Jeg brukte 400 kr på belgisk sjokolade på matmarkedet i dag. Fyyy …

Vi tar oss friheten til å spise «dyrt» (ikke så dyrt som de gangene på hotell og på fancy steder, det er begrenset hvor rik en kan være til en hver tid!), og nå har vi testet tre spisesteder så langt. Eller – Kai har fått testa dem.

Dette rommet er enten for varmt, eller for kaldt. Har vifte på, for ellers svetter man uansett om det er 5-7-8 grader ute. I går var det varmt. Jeg vrengte dynetrekket av dyna og sov under der som jeg alltid gjør når det er varmt. Det var ikke et vindpust. Vifta flytta nå bare rundt på varmen. Heldigvis har jeg varmepumpe og aircondition hjemme på østlandet. 😛

Vi koser oss på ferie. Selv om vi er slitne og trøtte etter noen dager med sosialisering og utforsking.

~

Her kommer litt bilder fra mitt hjemsted og paradis. 🙂

Ara, Elins bil, Kai sin og mamma sin. Hele pakka.

I Neiden på beite! Elin sin «pippi-hest.» 😛

Mitt paradis 🙂

Et spindelvev med regn på!

Den beste lukta ever. Bortsett fra parfymen min og hest. 😛

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.