Sprøtt

Jeg trapper ned på Lamictal, og livet raser i hodet på meg akkurat nå, også står jeg midt i en feide med helsevesenet. Så jeg er sliten.. anyways.. Jeg har ikke skrevet noe den siste måneden fordi koden til bloggen tullet og jeg bare putta opp noe midlertidig siden jeg ikke orka fikse det. Men nå har jeg altså gjort det. Ellers har det ikke skjedd så mye siden jeg kom hjem fra Kirkenes. Jeg har enten vært hjemme eller hos K og S. Det er egentlig ikke så mye å si når man er langt nede? Samtidig som jeg vil åpne meg helt her inne, så kan jeg jo ikke det. Dessverre.

I dag skulle jeg egentlig på en samtale på sykehuset, men jeg visste egentlig på forhånd hva som kom til å bli sagt, så jeg dreit i det. Nå har jeg bytta lege igjen, og jeg har gått så langt at jeg har fått meg time hos privat psykolog. Jeg må altså betale alt selv, og det er et stykke dit. Men to timer i måneden hos en som kanskje vet hva h*n driver med, er vel bedre enn en time i uka his noen som prøver å pushe på deg alskens piller du ikke vil ha. Nå har jeg faktisk krav på gratis fysio etc, så det er jo positivt. Bare sånn fyi. Jeg driver å skriver en klage til fylkesmannen i tillegg til alt dette, og jeg har ærlig talt bare lyst til å slå meg selv i hodet med en slegge og sove over alt.

Og Marius går jo på skole nå. Er så stolt av han. IT-Drift og informasjonssikkerhet. Nevnte jeg det? Også jobber han i tillegg. Det er flott av han!

Jeg så forresten noen som skreiv på en anonym app at de hadde blitt henvist til DPS på grunn av en alvorlig depresjon, og vedkommende hadde fått time i desember først. Fikk helt sjokk! Jeg kjenner også en som har blitt henvist ørten ganger, men alltid fått avslag. Jeg har kanskje alltid vært heldig med helsekøene, men en dag får jeg vel også kjenne på hvordan det er å vente i flere måneder. Eller jeg har jo ventet lenge på slike ting som CT, og gynekolog. Men når man trenger helsehjelp fort, og må vente til desember?? Det her helt sprøtt.

Og enkelte påstår at køene er blitt kortere med denne regjeringen. Ja, nå er det snart stortingsvalg. Jeg stemmer Rødt i år. Jeg har veldig mange venner som gjør det samme, så jeg føler ikke tankegangen min er helt blåst. Jeg og Marius hadde en diskusjon om politikk her om dagen forresten, og K var hos oss. Det var så kleint, for jeg klikka helt og det ble full krangel av diskusjonen. Det endte med at Marius gikk. Han kom selvfølgelig tilbake da. Men at det går an å være så uenige. xD

Nå skal jeg se på Disjointed på Netflix og spise krutonger. Det har jeg lært av Aksel. Haha.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.