Lite nytt

En del av meg vil hjem å sove og tenke at verden bare forsvinner over natta om jeg glemmer av den. Men den gjør dessverre ikke det. 

Trøstetanker og myke puter. 

Jeg ser på verden. Den passerer forbi i forrykende tempo. Mennesker handler snakker i telefonen, henter barna sine. Ungdommer går hjem fra skolen. Det er så surrealistisk og fjernt å se på. Jeg er liksom på «utsiden» av alt. «Jeg lurer på hva de der snakker om» tenker jeg, men det får jeg aldri vite. Jeg liker å gjette. Kanskje planlegger de mord for alt jeg vet.

I kveld har vi vært på kino. IT. Jeg blir sjelden skremt av film lengre. Ja, jeg kan få mareritt i blant, men det kan jeg få av alt. Skrekkfilmene som vi kjenner i dag kom på løpende bånd etter Insidious – som skremte de fleste. Inkludert meg. Men du ser samme stil hos alle. Det er lite nytt, for å si det sånn. Ser at de har prøvd å endre metodene for å skremme folk, men det er ikke veldig overbevisende. Det er ferre folk på kino for å si det sånn, og de prøver nok å få ryktene til å gå for å skape inntekter. Jeg trodde førpremieren kom til å være full på ‘årets skrekkfilm.’

Jeg vet ikke, men hvor mange av de 100 ungdommene i salen har sett originalen til Stephen King, eller ble alle bare hyped av en skrekkslagen morderklovn? Jeg så originalen da jeg var 6-7. Hvorfor skal remakes alltid ødelegge? Meh. Det ble mindre fokus på det psykologiske, og mer på jumpscares og frekt språk. Også endte de den slik at det kommer en toer. Og de fleste vet jo hva som skjer. Ser at Insidious konseptet dør ut. Annabelle, The Conjuring etc. Men den var ganske kul da, den holdt deg fint underholdt i to og en halv time.

Husker dere hvor hyped vi ble av «The Hills have eyes» og lignende gore-filmer? Det gjør jeg. De døde ut de også. 

Stephen King er fantastisk. Synd dagens generasjon skal kjenne han i fra remakes, og ikke originale bøker og filmer. Når kommer den nye versjonen av Pet Cemetery? Grøss. 

Anyways. Nå er det snart valg. Kos dere.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.