PMS

Nå er det lenge siden jeg har sagt noe konstruktivt. Mye har skjedd. Endringer er ikke alltid så gøy, selv om det er til det beste for en selv. Jeg har mistet en person jeg er glad i (som i – vi snakker ikke mer), og det er rimelig kjipt. Men hva annet kan jeg gjøre enn å gå videre. Motparten gjør jo det, så da må jeg være et godt eksempel, jeg også (egentlig ligger jeg og gråter som om noen var død, men det innrømmer jeg ikke). Jeg har tross alt bare vært sur og vrang i vennskapet, så sa kan jeg fortsette med det utenfor og. 😛 At det varte et år, ja – det er rart. Det har vært som Timon og Pumbaa på glødende ild.

Jeg har trappet med helt ned på Lamictal, så nå er jeg ferdig med dem, og kan kalle meg medisinfri. Hvis man ikke regner med medisin for søvn, men får prøve å fase den ut etterhvert. Ellers har jeg fått meg iPhone igjen, og det er ganske behagelig. Marius fikk Samsungen.


Dagens diagnose er PMS, og jeg har lyst til å ommøblere huset i sinne. Men siden det ikke er så mange steder å plassere ting, så vet jeg ikke hvordan jeg skulle gjort det.. regner med en forbanna Marius, om jeg starter å skyve løs på møblementet! Jeg skulle gjerne hatt noe større, egentlig. Men det er vel bare å kvitte seg med ting da, i stedet for å bruke en masse penger på et ekstra rom. Grrr. Host. Hark. Vi har en liten bod da. Marius kan flytte inn der om han ikke vil ha sofaen opp ned. Neida, jeg bare tuller.


Det ser ut som jeg har fått skjegg på bildet over. Men det er bare enden av håret mitt som sklir ned under haka. Dessverre. Så litt ut som skjegg når jeg zooma inn og. KANSKJE DET ER SKJEGG?? Får vel gå å vokse meg. Men men. Nå kom Marius inn med julebrus og pomfritt. Det skal bli godt med mat. Vi har ligget i senga og diskutert baktidsplaner (du vet, det motsatte av framtidsplaner) i hele formiddag. Til slutt ble han lei dragen og gikk for å lage mat til den. Heldig den dragen, når den har PMS. Takk!


Og i Finnmark har en edderkopp rømt fra sitt hus. «Ikke ta kontakt med den.» Høres ut som de snakker om en livsfarlig mann med våpen.


Nå skal jeg kose meg med Tegnehanne og julebrus.

Ha en fin søndag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: