Hundre nozinan i rømmegrøten

Jeg har ingenting å si til verden. Den har revet bort så mange fra meg at jeg har ingenting til overs for den. At Hugo skulle forlate oss på torsdag sitter igjen som et hulrom i kroppen, og jeg orker ikke forholde meg til en dritt. Jeg trenger ikke. Nå sitter jeg bare her å gaper. Får tiden til å gå ved å gjøre ingenting. Har så Seroquel hangover at hodet mitt rett og slett bare sier «popp», snart – og ramler av. Triller bortover gulvet til det treffer veggen – mens øynene bare forsvinner bakover i skallen. 

Jeg kan rett og slett si «dra til helvete» og være statist i «The Walking Dead» i to uker for alt jeg bryr meg. Spise Seroquel og føle på eiemen av tung psykiatri fra veggene. Ikke tenke. 

Ja – det skal jeg gjøre. For jeg gidder ikke forholde meg til sannheten. Seroquel er forresten ikke et b-preparat eller noe vanedannende om dere skulle lure. Det er rett og slett bare som å putte hundre Nozinan i rømmegrøten. Det er statistene i «The Walking Dead», eller maling som tørker best i regn. 

Jeg tror du må ha prøvd medikamentet selv for å skjønne hvorfor jeg refererer til en TV-serie om zombier, eller ting som er bakvendt. Å ta tablettene er litt som å dø, først, også kommer et lite glimt av lys. Joda. Du lever enda, men du klarer ikke snakke. I hvert fall ikke et forståelig språk. Deretter kommer sulten. Den gnagende sulten.

Men det er greit. Det var ikke medikamenter beregnet på søvnløshet og tung psykiatri du kanskje ville lese om. Men hva annet skal jeg skrive om. Døden? At The Sims 4 ikke fungerer? At jeg klarte lage en hund, en fransk bulldog, en Hugo, og at jeg begynte å grine – selv om jeg ikke har flere tårer igjen? Eller det faktum at jeg leser Tegnehanne og korrekturavdelingen? Nei. Jeg vet ikke. Det er ingenting noen kan si for å gjøre situasjonen bedre. Det må bare gå sin gang.

Neste gang noen ber dere ta dere sammen, når det ikke er noen biter å sette sammen – punch em’ in the face. 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.