1st

Vel vel. Nå er den tiden av året her igjen, og jeg nekter å gå ut av huset mer i år. Ikke før alt dette er over. Hvis det noen gang går over? For hvert år blir det bare vanskeligere. I år har jeg valgt å takle ting annerledes enn i fjor, og det viste seg og være ganske vanskelig. Surr. Kaos. Minner. Fokus.

Det er snart fire år siden. Fire år… fire år siden jeg holdt på å gå til månen for deg. Fire år siden du bare glapp gjennom fingrene mine som støv. Fire år siden verden eksploderte i trynet på meg. Fire år siden den jævlige natten. Snø. Mørke. Kaos.

Først kom angsten. Så kom den lille lettelsen. Så ble murene revet ned og alt ble slengt i trynet mitt med ei slegge. Can’t run. Can’t hide. Can’t prentend it’s not the end, because it is.

Jeg er ikke klar.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.