1st

Vel vel. Nå er den tiden av året her igjen, og jeg nekter å gå ut av huset mer i år. Ikke før alt dette er over. Hvis det noen gang går over? For hvert år blir det bare vanskeligere. I år har jeg valgt å takle ting annerledes enn i fjor, og det viste seg og være ganske vanskelig. Surr. Kaos. Minner. Fokus.

Det er snart fire år siden. Fire år… fire år siden jeg holdt på å gå til månen for deg. Fire år siden du bare glapp gjennom fingrene mine som støv. Fire år siden verden eksploderte i trynet på meg. Fire år siden den jævlige natten. Snø. Mørke. Kaos.

Først kom angsten. Så kom den lille lettelsen. Så ble murene revet ned og alt ble slengt i trynet mitt med ei slegge. Can’t run. Can’t hide. Can’t prentend it’s not the end, because it is.

Jeg er ikke klar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s