ASMR

Vil bare titte innom for å anbefale alle som sliter med å sove og prøve ut ASMR. Les litt om det, finn dine «triggere» og bruk øreplugger (finnes sånne man kan sove/sovne inn lettere med også) 🙂

Ellers har det ikke skjedd mye. Har vært i Kirkenes en tur. Men som mange vet er ikke desember min måned. Nå er jeg hos Kai, min utrolig fantastiske kompis. Han sover, så det skal jeg også forsøke på. Forresten, så var jeg hjemme en HEL uke uten å krangle med mamma og ta inn på hotell. Rekord. Vi snakket ikke så mye sammen da, for jeg er rimelig stille og deprimert for tiden. Selv om det ikke virker slik.

Jeg begynner forøvrig å bli lei av å ha Facebook og Instagram, og begynner egentlig å vurdere å deaktivere men beholde messenger. Men problemet er at jeg alltid kommer tilbake. Prøver å poste bilder av mitt «liv» – som egentlig er totalt irrelevant for alle andre mennesker der ute. Også ser ikke den såkalte feeden på Instagram bra nok ut (fordi hvorfor skal den det??), også irriterer det bare meg at jeg sitter på nett for å finpusse livet. Voks opp liksom.

Jeg burde strengt tatt tørke støv av Canon 6D’en etter en lang pause. Og tenke at jeg tar bilder for meg. Jeg skriver for meg. Ikke for annerkjennelse om at det er bra nok.

Her er i alle fall noen bilder fra de siste ukene. Om du lurer på hvem Kai er, så er han avbildet her. Og hvorfor har jeg ikke posta bilder av Marius? Fordi det har grodd mose på ham. Det vet han selv. Og Elin ble ikke fornøyd med selfiesene. Hahaha.

Natta!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.