Hold on

Livet skal ikke være lett. Vi er her for å oppleve og lære, og det er som å gå på skole – ikke alt går som planlagt. Noen ganger stryker man, men man kan ikke bare legge seg ned å gi opp. Det er alltid lys et sted det framme, man klarer bare ikke se det i mørket. Og selv hvor håpløst alt virker, så kan man finne glede i de minste ting – det er det GODE bevis på. Det finnes mennesker som man rett og slett får dødsangst av å tenke på at klarer seg i sin situasjon, men de gjør det allikevel. Som H sier, «æ vet ikke kordan man gir opp», og det er et godt budskap. Vi er alle bare mennesker og vi gjør alle mange feil, men det viktigste er å prøve og gjøre noe med det vi føler er feil. Har du regna ut et mattestykke feil, så er det bare å prøve finne en annen løsning for å kunne bestå. Forstår du metaforen? Jeg sier ikke at livet er noe glansbilde, det er noe media og samfunnet har skapt. Det handler om å finne lykke i de små tingene og i sin egen situasjon. Det handler om å ikke gi opp håpet om å oppnå drømmene sine. Livet kan ta fra deg mye, men håpet, tankene og den innvendige styrken er den man må gripe tak i med klør og tenner når alt virker håpløst og mørkt.

Ønsker alle en god desember så langt det lar seg gjøre. ❤️

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.