Nåtid

Jeg har enda skrivesperre, så det blir ingen dype innlegg. Men jeg får vel prøve? Uansett. Forrige søndag dro jeg spontant hjem til Kirkenes for å være med pappa, og jeg hadde en utrolig koselig uke med alle sammen. Var i Finland og handlet og spiste god mat. Fikk uheldigvis ikke møtt alle jeg ville møte. Men det kommer flere anledninger, og jeg er jo hjemme ofte nok. Jeg har ofte alt for lite tid og alt for mange planer, og ender med å stresse som en gal eller bare sitte der å gape og ikke få til noe.

Det var utrolig godt med hundekos igjen. Jeg og Luna kosa oss masse. Tror hun skjønte at jeg var sliten og litt lei meg.

Aldri undervurder en hund! 🙂

Ellers gikk nå uka i hui og hast. Fikk ikke så mye tid med mamma og Ara, men vi får ta det igjen. Jeg reiste i alle fall ned på fredagen som planlagt, og dro til Jan (en kompis av meg), der jeg var til lørdag før jeg dro på Electric Fusion sitt arrangement.

Så her er i alle fall et lite bildedryss. Arrangementet var fantastisk, selv om jeg var utrolig sliten. Jeg var så utslitt at jeg faktisk ikke fikk sove skikkelig etter å ha kommet hjem. Og sliter enda med søvnen. Jeg bruker noe som heter ASMR (google det) på øret når jeg sover eller slapper av for å roe ned og sove. Og selv om det ikke føles ut som jeg sover, så får jeg noen timer her og der… selv om det blir ganske oppstykket.

Ellers har jeg ikke så mye å si. Jeg er gørre sliten, så regner med å bruke litt tid på å hente meg inn.

Jeg har også såppas mange planer fram mot sommeren. Neste ting på agendaen er TG (har ikke råd til noe før det), og det er jo som kjent et dataparty i Hamar med 6000 deltakere. Jeg bør begynne å jobbe mer med konkurransene, men hodet står helt stille. Jeg valgte deltakerbillett med plass i år og – til tross at jeg sa at jeg skulle være plassløs i år, og jeg er fryktelig usikker på om jeg skal ta med PC’en eller bare Mac. Jeg vet at Mac’en kommer til å slite med oppgavene mine, så der er dilemmaet. Men PC’en er så tung, og kabinettet er av glass. Så jeg må tenke.

Etter TG er det Manson konsert, og deretter Hardstyle DNA i Moss. Så er det Pride og Eminem, og rideleir i sommer. Dette er bare det som er planlagt, og jeg må vel selge sjela om jeg skal få råd til mer, spesielt Skogtroll. Jeg vil på Hardcrusie, Isogaisa, og en hel del andre ting. Penger, penger ….

Håper i alle fall på en bra vår og sommer.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.