Rant

Shit jeg skvatt! Når ASMR mikrofonen de bruker (har på headset, google ASMR) er så 3D at du seriøst tror det BANKER PÅ DØRA, da er lyden god!! 

Har fått renska opp i Mac’en, og det var godt, for jeg planlegger å ta den med på TG. Nå fikk jeg plutselig så voldsomt mye planer, og jeg kommer sikkert til å gå konkurs, haha. Norwegian hadde tilbud, så blir en tur hjem i vår i tillegg til alt annet jeg skal (som er flere konserter, TG, pride.) Men nå har jeg rett og slett ikke råd til mer, med mindre jeg selger huset til huseierne mine uten at de vet om det.. noe jeg tviler på vil funke. Så jeg er altså stuck hjemme mellom alle planene. Ingen turer til Oslo eller sminkekjøp (tuuuusen takk Marius, for at du kjøpte Kylie Jenner sin siste bundle i førjulsgave!)

Gleder meg vilt! Spesielt siden sommerkolleksjonen forsvant i posten, og jeg bare har bestilt litt her og der siden da. Men nå skulle jeg vel egentlig ikke lage en lang avhandling om sminke.

I alle fall. Jeg er syk, og det brøyt skikkelig ut etter terapitimen tirsdag.. og da tok jeg min siste Ibux på lenge, for nå har jeg etseskader, eller noe sår i spiserør og magesekk. Det har i alle fall vært så vondt å drikke at jeg ikke drakk ordentlig på en uke, og heldigvis fant jeg en eske med noe smertestillende! I tillegg har jeg hull i en tann, så smertestillende hjelper da mot begge ting. Så jeg tygger medisinene mine, eller legger de under tunga. Det får bare gå. Nå klarer jeg drikke og spise litt, og tar magesyrehemmende tabletter.

Takk og pris for at jeg både har det, smertestillende, antibiotika og et helt apotek hjemme – for legen ba meg enten bare drikke eller «la det gå som det går», dvs – du dør. Heldigvis for han, som var vikar, så fant jeg egne medisiner liggende. Og i morgen har jeg heldigvis tannlegetime (gjør også at jeg ikke klarer varmt eller kaldt), og håper jeg klarer gjennomføre. Min lege er nemlig borte, så det er litt stressende. Helsesystemet her i Gjøvik kalles visst bare «slaktehuset», og det skjønner jeg. Du blir avvist og de er rett og slett skikkelig FREKKE. Og dette kan jeg bekrefte med diverse og SMS, så det er ikke bare jeg som tuller.

Det høres ut som  jeg bare klager, men jeg prøver virkelig å holde motet oppe etter 6 antibiotikakurer i år, i tillegg til influensa og alt annet som er.

Nå skal jeg prøve sove (om jeg ikke ender opp med å sørge meg ihjel, noe jeg ikke ønsker å snakke om), slik at jeg kommer meg opp. Smertestillende gjør meg nemlig både kvalm og trøtt. 😛

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.