Vondt

Nå er jeg dritlei fibromyalgismerter. Lei av å ikke få sove. Lei av å va vondt. Kjennes ut som en influensa…. eller vandrende, strålende og bankende, brennende smerter. Noen ganger er det så ille at det går ikke an å skrive! I tillegg har jeg det veldig tungt for tiden, på grunn av en hel del hendelser og et tøft år – så bruker mye av tiden min til å bearbeide og gråte. Det tar på det også.

Jeg skal opp 7, og jeg våkner nå. Må bare vente til smertestillende virker, legge meg ned med ASMR og sove.

Jeg har fått ti psykologtimer via forsikringen min for formålet angst og PTSD, så kan se om jeg får blitt henvist til Modum etter det. Det offentlige her kan ta seg en bolle. Jeg gleder meg egentlig til å møte en ny behandler som kanskje ikke er så hard og brå. Også fikk jeg i samme slengen en henvisning til indremedisiner via forsikringen, så kanskje det blir gastroskopi. Legene har bare ignorert meg, så da må man prøve andre metoder.

Du spør kanskje hvorfor jeg ikke tar en sovetablett. Men hey, jeg har rideterapitime klokken 8, jeg kanke være helt i ørske.

Hmm…. jeg må finne ut om det offentlige eller noe dekker behandling i oppvarmet basseng, for det er vel så lang det eneste som fungerer på smertene. Varme. Varmeflaske, varmeteppe, badebasseng. Åh, som jeg lengter hjem til bassenget der. Om badedrakten enda passer etter å ha gått opp 10 kg til siden den ble brukt, hah. 😛

Nei, det gjør vondt å skrive. Jeg skal drømme meg bort i stemmen til Gibi og prøve døse.

Edit; det fungerte ikke sove, og nå er det ikke vits. Har tatt smertestillende og håper jeg ikke blir syk i dag etter ridetimen som sist.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.