PoGo fever

Hackeren påsto at jeg måtte blogge om Pokémon Go, så derfor skal jeg lage en post om det.

I morgen er det Moltres day, og vi skal vel ta 25 + raids om vi klarer, de jeg kjører med. For deg som ikke spiller Pokémon Go, så kan jeg forklare det slik; det er en hesblesende dag der du – stiv i blikket – løper fra plass til plass og trykker som en gal på telefonen din i 3 timer med folk du vanligvis aldri har med hjem i stua di (det er alltså ikke helt som communtiy day, der du løper i ring rundt deg selv og fanger i 3 timer, til du er så solbrent eller fråssen at du må tines opp, men noe ala det samme med 3 timer..) Dette er en litt annerledes dag. Større distanser. Grand Prix rally (neida..) Det går unna, med andre ord. Det gjelder å ikke bite seg i tunga, eller tryne. Ironisk nok for meg som har to forstua ben, et for hver gang jeg skulle ut å spille den siste uka. Hvorfor????? PoGo guder, why???

Moltres. Én Pokémon, 3 timer. En million gymmer. Flere millionder stardust. En million XP? Hvor mye rekker man? Uten å trå på sidemannen i bilen eller krasje i et skilt. Det er spørsmålet. Kvelden før består av å lade x antall powerbanks og telefoner, til frustrasjon for de andre som også måtte bo med deg – som ikke finner en eneste ledig kontakt. Den består også av å saumfare værmeldinger, og pakke en liten sekk med proviant (eventuelt fylle lommene dine til det ser ut som jakka di sprekker!)

La oss leke «hva har Aggis i sekken sin.» Den er fylt med drops og Battery, sånn i tilfelle du trenger å våkne litt. Ellers er det viktig å ha med nok Paracet og Ibux i tilfelle du skulle få hodepine under racet. Deo er også viktig. Ingen vil sitte i samme bil med noen som stinker. Penger er en fordel å ha med uansett hvor du skal. Ekstra headset er alltid med, sånn i tilfelle man skulle trø på sitt eget og trenger å høre seierssangen. Powerbanks. Solbriller i tilfelle sol. Solkrem… i tilfelle – sol. Våtservietter… i tilfelle du søler Battery eller deo på deg selv (eller naboen i bilen!) Også en sokk (jeg anbefaler dog å ta med to sokker på langtur, sånn i tillegg du skulle trø deg våt. Ingen vil gå med en våt sokk, og en tørr!) Men bortsett fra noe å drikke, smertestillende og strøm; GODT FOTTØY. Det må man nesten ha. I mitt tilfelle, joggesko og støttebandasjer. Og astmamedisin. Det må med. Haha. Og husk å ha med vettet!! Dessuten burde du spise frokost. Har jeg fått med alt nå? Regnklær? Fiskesta…. nei. Nevermind.


I tillegg må man gå grundig til verks i appen kvelden før. Være sikker på at man slipper å stå og stresse med å slette Pokémon med potensiell bra IV midt under racet fordi du ikke gjorde det dagen i forveien. Slett items som er useless (hva pokker skal du med bananer på en sånn dag for eksempel??), og gjør rom til så mange items som mulig – da du får loads med items en ellers ikke får «så mye» av denne dagen. Et tips er å bare ta vare på de potions’a (for de som ikke spiller, ting som gjør Pokémonsa dine friske igjen, sånn at du kan kjøre på igjen!) du trenger, og har du Max Revive – ta vare på de, så slipper du stå å knote med å vekke de til livet og heale de mellom slaga, også klikker appen også blir det bare tull. Samme med Lucky Eggs og Star Pieces, de MÅ du bare ha på under en sånn dag – spesielt siden det er stardust event og Star Pieces varer i en time, så strengt tatt trenger du bare 3 – men, man kan aldri få for mye under et slikt event (host, Trym, host….) Og selvfølgelig raid passes. Refererer til kompisen min som klagde over for mange raidpasses her om dagen «jeg får de ikke bort, har ikke plass til noe annet.» Hahaha! Da må du raide da. Røde baller om du har plussen med og skal farme dust ved å FANGE POKÉMON, for alle som ikke spiller. Så ja, skal du bruke plussen mellom slaga… slett blå baller, gråt litt over tapet og gå videre med livet. Ikke slett ultraballer. Da trenger du nok en samtalepartner.

Tenk at jeg solgte plussen min til en i Raufoss når jeg flytta hit. Sukk.

Ellers burde du være good to go! 😉 Lykke til, ikke kjør på noen, se deg for, vær vennlig med dine medspillere og jeg håper du får en shiny en… den ser forresten syk ut, ser ut som den er solbrent eller noe. Bare sånn at du vet det. Niantic vet å designe.

 

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.