Høst

Bloggen er oppe igjen. Er enda en hel masse småpjusk, men det tar jeg når den tid kommer. Du leser sikkert dette på mobil, og i dagens samfunn er det nesten viktigere å ha et funksjonabelt og oversiktelig design på mobil, siden mobilen blir mest brukt på nettet. Vet om folk som ikke har rørt en PC/Mac på årevis. Bildene lagres i skyen. Det er apper for alt. Så ja, jeg regner med de fleste leser bloggen min på mobilen… og som du ser, så klarer ikke «hjernen» og ha en normal avstand fra overskriften til «kroppen.» Den har bare valgt å klemme alt sammen.

Men men. Du må nesten se designet på en PC foreløbig om du skal se det som det er. Om du blar heeeelt ned på siden får du opp «sidenmenyen», som jeg egentlig hadde over overskriften før. Men det ble bare surr, og hvem bryr seg egentlig? Nada folk som trenger å søke eller leite i arkivet uansett. Lol.

Jeg er så trøtt. Fy søren jeg er utslitt etter fredagen. Og når jeg prøvde å sove i natt, så ville ikke hodet. Så jeg skal prøve på nytt.

Nå er det snart høst for alvor. Skikkelig elsk!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.