News

Nå ligger jeg her og høret på MGK og tenker på livet. Trym spiller og Marius lager taco. Kos!

Sulten gjeng, I guess, haha. Marius kom akkurat hjem fra jobb, mens jeg og Trym har gjort litt diverse husarbeid. Siden sist har det skjedd en god del. Vi er ikke bare to her lengre, vi er plutselig tre i leiligheta. Midlertidig da, men det er utrolig koselig. Hele stua ser ut bomba ut, da jeg ommøblerte for å få alle reptilene ut i stua. Og i tillegg skulle Trym ha pulten og PC’en sin med, så nå ser det ganske kaotisk ut. Men det går.

Dopapir ved PC’en tenker du, men det er kun fordi jeg er syk, haha.

De sover sånn her. Eller opp ned. Merkelige vesen.

Her ser dere hvordan det ser ut nå. Skjeggisen har fått plass i stua ved siden av Marius, der vitrineskapet sto før, og på toppen står det to crested (kranset gekko.)

Her står crested nr 3, på peisen. Og i bakgrunnen ser du bordet, som ble kjøpt kun for å stable alle reptilene på. Det er gigantisk, ment for 8 personer. 😛

Og redd ved siden står leo’en. Skrudde på lyset for å vise fram, er vanligvis ikke noe lys der annet enn ved rengjøring og slikt.

Så ja, nå har jeg vist fram galehuset. Hehe… det er greit her nå, men det er selvfølgelig lite plass med ett soverom (der badet er.) Men det er tross alt 70 m2 ish? Noe sånt.

Dagens innkjøp. Fuglemat. Har vært ute på verandaen og matet fuglene. Det må til vettu. Skal henge opp kulene med hyssing, må bare finne det. Ikke finner vi negleklipper, nye lyspærer eller hyssing.

Jeg har kjøpt meg nytt tastatur og mikrofon(er). Så jeg og Trym har prøvd oss på ASMR på engelsk, det ble litt merkelig. Vaskemaskina dura i bakgrunnen, det kom hylende og øredøvende feedback fra mikrofonen og det ble skikkelig lavt som mp3 lydfil. Jeg er så noob på lyd, jeg skjønner jo ikke noe. Og maccen og meg og lyd er i alle fall ikke noe bra kombo. How do I even.

Røde, ofc. Var helt sykt å gi seg selv tingles! Men jeg gir ikke helt opp den eksisterende fila, skal prøve å få forsterket lyden på et vis og klippa ut den delen der jeg hyler på grunn av feedback. Lol. Vi hadde splitter på under opptaket, slik at vi begge kunne høre oss selv og lydene.

Og tastaturet da. Endelig LP Rapidfire, woho. Er så stille ❤ Solgte det andre (som jeg tror har red eller blue switches)

Fikk kappa mi i posten også, endelig. Litt for sent til Halloween gitt, men det kleine er at jeg sto naken under kappa, og tok bilder (ikke av meg naken da, høhø), men kleint nok til at jeg fikk panikk når det banka på (siden det er kodelås nede, og det banket altså på her oppe… (døra låser vi ikke, så personen kunne bare gått rett inn) Jeg kasta meg inn på soverommet og lata som jeg ikke var hjemme. Hvorfor kan ikke folk ringe før de kommer ass… 😛