Making and creating

Jeg sitter på toget i de samme klærne som jeg bytta til for 4 dager siden, med uv-maling og lysende hår (jada mamma, jeg har dusja!) Hører på Twenty One Pilots «stressed out», og håper at jeg ikke vekker så jævla mye oppsikt her jeg sitter og tenker, som et selvlysende eksperiment. Men jeg er superinspirert, så nå må jeg bare få tak i kameraet mitt, siden det ligger hos Kai. For selvfølgelig – jeg glemmer alltid noe, hos alle. Denne gangen har jeg bare glemt lighteren min. Det gjør ingenting, for du har ingen nytte av den på toget uansett.

Men ja, tilbake til inspirasjon. I år skal jeg prøve å lage noe mye mer inspirerende til en av konkurransene til TG, og jeg håper og ber om at energien strekker til. For jeg er perfeksjonist, og alle videoene mine (som ikke er laga på en time liksom) planlegges nøye, og jeg blir aldri fornøyd og gir opp for lett, for ofte. I tillegg til å filme selv, så skal jeg også regissere (ja, i år er planen et manus), redigere (etterarbeid er det som faktisk tar lengst tid.) Jeg pleier sjelden ha noe komplisert manus på de få kortfilmene jeg har laga, for jeg er ikke så glad i langt, eller komplisert. Det mest kompliserte blir vel å finne en lokasjon.. det koster som regel veldig mye om du skal leie en slik lokasjon som jeg tenker på, og å få tillatelse til å bruke deler av en sang. Og nei, jeg skal ikke leie noe, jeg har da hvite vegger og en lang gang hjemme også.

Dette tror jeg blir bra. Hehehe. Sier jeg som regel helt til jeg mister inspirasjonen fordi jeg ikke har noe å legge i et budsjett annet enn å be om tjenester og improvisere. Og nei, som vanlig, så skal jeg ikke være med selv, for det vises på storskjerm foran flere hundre mennesker, og du må helst være tilstede selv under framvisningen. Med mindre jeg får tak i et slikt kostyme som «kompiskaninen» i The Sims har, da. Du vet den som kommer når de har vært alene for lenge, fått brakkesjuka og snakker med seg selv. Først kommer kompiskaninen, også kommer doktoren. Skrullehue.

Der har dere ham. «Social bunny.»

Utrolig synd at jeg ikke kunne fått med mamma til dette, hun hadde vært utmerket… men hun hater å bli filmet, og blir skikkelig forbanna hver gang hun finner ut at det ligger en serie klipp av henne fra Snapchat på mobilen min hver gang jeg har vært hjemme. I fjor var det «pranking my mother while she’s sleeping», og det ble jo en slager. Skulle ønske jeg kunne vist dere, men mamma flipper. For dere som husker episoden «fyyy, fyyyyyyy…. hold kjæft, ellers røsk æ hauue av dæ.» Haha!! Mamma har drevet med drama, og er fantastisk på å improvisere, og vi har mye lik humor og kan le av videoene etterpå. Hun kan også grine på kommando (nå ler jeg så mye at folk på toget glor!)

Nå kom det noen å kjefta på meg fordi jeg hadde bena på setet. Og nå begynner jeg å tenke på hvordan jeg skal få energi (andre trenger tid, jeg trenger energi) til å skrive den samlingen med tekster jeg også har planlagt. Ikke til TG da, men til noe annet. Men det er så mye å skrive, så mange ting som må trekkes fram i lyset igjen, så det kommer til å bli rimelig utmattende mentalt. Jeg håååper virkelig at jeg kan dra meg ut av den depresjonen jeg har vært i så lenge nå, for jeg føler at om jeg ikke kan være hypoman (lettere form for mani, bipolar, det som før het manisk depressiv), så kan jeg bare kaste hele diagnosen i søpla. Jeg orker ikke være deprimert mer (hvem kunne tro at det er så slitsomt å være deppa?!)

Det er slitsomt å være hypoman også, men det merker en ikke før etterpå. Men det passer spesielt bra til TG, for da kan du bare legge deg på telenorstanden å sove noen timer, og stå opp og fortsette med det du drev med. Ikke noe 12 timers søvnmarathon på Scandic, der du i tillegg bruker 4 timer bare på å våkne og komme deg tilbake til skipet mens du jamrer i telefonen «men du glemte å pakke varmeflaskene.» Haha.

Noen bilder fra helga. Viktig å variere på hva man drikker. Men nå er jeg ironisk nok på Reinsvoll (stedet som forbindes med Reinsvoll på psykiatriske), og jeg snakker om mental helse i kodeord og social bunnies. Hjemme om en straks med andre ord, sååå, jeg runder av her og håper alle får en fantastisk uke videre! ❤️